Spreek je geen Gronings, maar wil je het heel graag leren? Dan is deze cursus geschikt voor jou. Tijdens deze cursus staat het praten in het Gronings centraal. Aan de hand van een lesboek, luisterfragmenten en spreekopdrachten leer je op een laagdrempelige manier het Gronings spreken. Werk je in een omgeving waar je regelmatig in aanraking komt met het Gronings en met Groningssprekenden – denk bijvoorbeeld aan overheids- en zorginstellingen? Dan is deze cursus een absolute aanrader! Heb je deze taalcursus gevolgd en goed afgerond dan ontvang je van ons een certificaat. Het is ook mogelijk om deze cursus digitaal te volgen in plaats van op locatie.

Duur: 10 lessen van twee uur
Kosten: € 150,- incl. BTW, en het lesboek.

Vanaf februari 2024 starten er weer nieuwe cursussen Gronings spreken bij CGTC. De eerste nieuwe cursus Gronings spreken start op dinsdagavond 27 februari. Deze taalcursus in Usquert wordt gegeven door docent Coby Vermeeren.
Er start ook een online cursus Gronings spreken op dinsdag 5 maart. Deze online cursus wordt gegeven door docent Wil Werkman. Voor meer informatie kijk HIER.

Aanmelden voor de taalcursussen Gronings vanaf februari 2024 kan via deze LINK.