Mitdoun?

Het zoeken naar verbindingen binnen de taal, cultuur en geschiedenis van Groningen zien wij als een uitdaging. Met een aantal vaste partners leggen we die verbindingen en werken we bijvoorbeeld aan activiteiten als de Dag van de Groninger Geschiedenis, de Dag van de Grunneger toal en Levend Erfgoed Groningen.  Samen iets nieuws bedenken en creëren doen we graag. Heb je een idee voor een project en zoek je een connectie met het Gronings? En wil je weten wat Centrum Groninger Taal & Cultuur precies voor je kan betekenen? Maak dan een afspraak met ons.

CGTC betrekt regelmatig studenten van de RUG-opleiding Minorities & Multilingualism bij onderzoeksprojecten. Binnen deze projecten en ook voor verschillende publieksactiviteiten werken we met een team van enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast is CGTC regelmatig op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens themadagen of voor andere activiteiten.

ACTUELE VACATURES

CGTC is regelmatig op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens themadagen of voor andere activiteiten. Op dit moment zoeken we vrijwilligers voor productionele ondersteuning bij de jaarlijkse events de Dag van de Grunneger Toal en de Dag van de Groninger Geschiedenis. Lijkt het je leuk om mee te doen? Neem dan contact met ons op!

CGTC werkt de komende jaren aan Woordwaark, een initiatief voor een nieuwe digitale Groningse webomgeving, waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt om goed Gronings te leren. En dat doen we samen met de Groningers (en niet-Groningers). We bouwen een digitale webomgeving met gesproken en geschreven taal en met beeld en geluid. Heb je zin om mee te helpen? Dan ben je van harte welkom!

X