Foto NNT

Een nominatie voor de voorstelling De Poolse Bruid van het Noord Nederlands Toneel (NNT). Actrice Lotte Dunselman is afgelopen week genomineerd voor de Theo d’Or voor haar hoofdrol in de theatervoorstelling De Poolse bruid. Groninger streektaalzanger en componist Bert Hadders schreef samen met Joost Dijkema de muziek voor het theaterstuk. Dunselman is vooralsnog de enige genomineerde voor de Theo d’Or, de prijs voor de beste  vrouwelijke hoofdrol.

De Theo d’Or en andere toneelprijzen worden dit jaar vanwege de coronacrisis niet uitgereikt, omdat veel voorstellingen niet door konden gaan. De uitreiking is uitgesteld tot volgend jaar.

Reprise
Het NNT brengt in de zomer van 2021 een reprise van De Poolse bruid in boerderij De Haver in Onderdendam. De voorstellingen vinden plaats van 9 juni tot en met 4 juli 2021. Bij grote belangstelling wordt de speelperiode met maximaal twee weken verlengd. De nieuwe reeks voorstellingen is reeds vanaf 14 september in de verkoop gegaan. Kijk hier voor meer informatie en kaarten.