Team CGTC is op zoek naar een enthousiaste

Consulent Streektaal (0,6 fte)

Als Consulent Streektaal werk je binnen een team van erfgoedadviseurs en wetenschappers. Daarbinnen ben je het aanspreekpunt voor alle vragen over de Groningse taal en grammatica. Je geeft samen met collega’s inhoudelijk vorm aan streektaalgerichte educatieprojecten in het primair en voortgezet onderwijs en aan cursussen voor volwassenen.  Daarnaast ontwikkel je of zoek je aansluiting bij publieksactiviteiten en projecten gericht op de streektaal en -cultuur. Goede beheersing van het Gronings (zowel schrijven als spreken) is voor deze functie een belangrijke voorwaarde. Goede communicatieve vaardigheden zijn handig voor het uitvoeren van deze functie. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wij bieden een uitdagende baan binnen een enthousiast betrokken en creatief team. Inschaling vindt plaats volgens de CAO Welzijn en is afhankelijk van ervaring. Het is mogelijk om zowel thuis als op kantoor te werken. De medewerkers van Centrum Groninger Taal & Cultuur en Erfgoedpartners werken als één team.

Reageren
Heb je interesse stuur dan jouw cv en persoonlijke motivatie naar Roeli Broekhuis: broekhuis@erfgoedpartners.nl (directeur Centrum Groninger Taal & Cultuur en Erfgoedpartners).