De winnaars van de wandelroute/puzzeltocht door de stad Groningen IK SCHRIEF STAD zijn bekend! Annelies de Wijk, Roel Voorintholt en Jacques Don, alle drie wonende in Stad, zullen binnenkort de bundel Mengelmouzen ontvangen. De Mengelmouzen zijn beschikbaar gesteld door uitgeverij koninklijke Van Gorcum bv.

IK SCHRIEF STAD
Een aantal weken geleden plaatsten we een bericht over de IK SCHRIEF STAD puzzel- en wandelroute. Bedenkster en maker is schrijfster Jos Rietveld, onder meer bekend van haar Mengelmous columns in het Dagblad. De puzzeltocht is terug te lezen in het Dagblad-artikel (te downloaden onderaan deze pagina) van 25 mei en gaat over een Stadse wandeling aan het begin van deze eeuw met hierin verwerkt 25 fouten en instinkers: algemeen historisch, sportief, cultureel, culinair en letterkundig.

Oplossingen
De IK SCHRIEF STAD wandelroute nog eens lopen mét de oplossingen bij de hand?
Download hier alle antwoorden:
Oplossingen IK SCHRIEF STAD