Foto Jan Glas

Vekaanzietied bie CGTC!

We hebben het jullie eerder ook gemeld via onze websites en sociale media: Webloug.nl, de actualiteitenwebsite van CGTC, zal in de huidige vorm niet meer blijven bestaan. Na de zomer is Webloug opgenomen in de huidige organisatie website van CGTC: www.cgtc.nl. Deze website dus! De reden van het samenvoegen is, omdat wij vinden dat twee websites met bijna dezelfde inhoud in de lucht houden simpelweg niet handig is.

Website
De afgelopen weken zijn we hard bezig geweest om de vaste data (de rubrieken Literatuur, Muziek, Theater, Gedicht van de Week en Columns) over te zetten van de Webloug site naar CGTC.nl. Na de zomer gaan we hiermee verder en zullen we de CGTC website op een aantal punten verbeteren. We zullen ons weer bij jullie melden wanneer de site gereed is en Webloug en de Facebook en de Twitter pagina’s van Webloug uit de lucht gaan. Ook de oude sociale media pagina’s van Bureau Groninger Taal & Cultuur en het Huis van de Groninger Cultuur stoppen na de zomer.

Social media
CGTC heeft een eigen Facebook pagina en zal na de zomer ook op Twitter actief zijn. Wil je op de hoogte zijn en blijven van al het actuele nieuws over de Groninger taal en cultuur? Stap over, like en volg ons dan via deze sociale media pagina’s.

Nieuws en Agenda
Heb je nieuws voor ons en wil je jouw Groninger taal activiteit in onze Agenda (evenementenkalender) op onze website terugzien? Mail dan jouw informatie naar info@cgtc.nl.

De komende vier zomerweken doet het CGTC team het even kalm aan.

Wie winsen joe n schiere zummer tou!

Team CGTC