maart, 2020

15mar15:00Optreden Arnold Veeman in PaRaDoX Tilburg GAAT NIET DOOR

Meer

Details activiteit

Singer Songwriter Arnold Veeman was al eens eerder te gast in Paradox in een editie van De Uitdaging waarin hij onder leiding van pianist Thijs Borsten het opnam tegen de Braziliaanse Lilian Vieira (Zuco 103). Vanmiddag komt hij alleen en presenteert zijn nieuwste programma: Duvel, ik versta je niet!

Duvel, ik versta je niet
Loeihard, muisstil, loepzuiver en knettervals zullen er verhalen verteld worden, en niet alleen in muziek. Deze verhalen gaan allemaal over schoonheid en wat dat voor iedereen kan betekenen.

Arnold: “Je perceptie is altijd een eenzijdige ervaring. In een hart kijken van een ander kan eigenlijk niet, maar ik ga toch een poging wagen om jullie in die van mij te laten kijken. Waarschijnlijk zal dat heel herkenbaar zijn en geeft het moed om je zelf nog beter te doorgronden.”

Er wordt gitaar gespeeld, op de ukelele getokkeld en er komen nog een klein aantal andere interessante instrumenten mee. Sprookjesachtig sterke verhalen worden afgewisseld met naakte waarheden. Typisch Arnold, typisch Gronings.

Tijd

(Zondag) 15:00

Locatie

PaRaDoX, Tilburg

X